{{resultat}}

YOUNG LIVING: Manna Bar - Apricot (morele), 6 porcji

Manna Bar - Apricot (morele), 6 porcji

Cena: 72.00 PLN

  • Dostępność: dostępny już wkrótce !

Chwilowo brak produktu na magazynie.

Zapytaj o produkt »

Zdrowe i pyszne przekąski, batony Manna Bars Apricot (morele) są pełne naturalnych składników, bogate w wartości odżywcze składniki takie jak morele, wolfberries, migdały, ziarna zbóż, dynia, sezam z dodatkiem olejków eterycznych.

Wartości odżywcze (na 1 batonik):

  • Kalorie: 130,
  • Tłuszcz: 4.0g,
  • Węglowodany: 20g,
  • Cukier: 8g,
  • Proteiny: 2g

Sposób uzycia:

  • 1 batonik między posiłkami jako przekąskę, dwa razy dziennie.

Składniki:

  • syrop z brązowego ryżu,
  • kawałki jabłek,
  • owoc Ningxia wolfberry (Lycium barbarum),
  • inulin,
  • migdały,
  • olej kokosowy,
  • otręby owsiane,
  • płatki pszeniczne, jęczmienne,
  • gryka,
  • ziarno dyni,
  • czipsy z brązowego ryżu (mąka z brązowego ryżu, skondensowany sok trzcinowy, sól morska i ekstrakt słodowy),
  • gliceryna roślinna,
  • kokos,
  • amarant,
  • proso,
  • syrop z melasy,
  • ziarna sezamu,
  • orzechy włoskie,
  • naturalny aromat morelowy,
  • skondensowany sok trzcinowy,
  • sól morska,
  • lecytyna sojowa,
  • frankincense (Boswellia carteri) gum/resin,
  • lemon (Citrus limon)† rind.

Główne korzyści:

  • Dobre źródło błonnika.
  • Tylko 130 kalorii !
  • Niskiej zawartości sodu.
  • Zero tłuszczu trans !

Ilość:

  • 6 sztuk w opakowaniu

FARMY YOUNG LIVING, więcej..

FARMY YOUNG LIVING | magia-urody.pl

Niedawno firma Young Living obchodziła 20 rocznicę powstania.

  • 1989—Young Living Founder and CEO D. Gary Young plants his first farm in Spokane, Washington, and fabricates his first distiller
  • 1992—Gary purchases the first acreage of the farm in St. Maries, Idaho
  • 1994—Gary and Mary Young found Young Living Essential Oils in Riverton, Utah
  • 1994—Gary expands the farm in St. Maries
  • 1995—Gary purchases land and begins farming in Mona, Utah
  • 1996—Gary expands the Mona farm
  • 1999—Young Living begins to expand internationally, launching in Japan and Australia
  • 2003—Gary purchases the lavender farm in Simiane-la-Rotonde, France
  • 2005—Gary purchases the farm in Guayaquil, Ecuador
  • 2005—Opening of Young Living Europe Headquarters
  • 2009—Grand opening of Mexico
  • 2010—Operation begins at the distillery in Salalah, Oman
  • 2011—Grand opening of Singapore
  • 2011—Grand opening of Ecuador
  • 2012—Grand opening of Peru
  • 2013—Grand opening of Canada, Germany, and Hong Kong