Zdrowa skóra twarzy z olejkami Young Living

Znaleziono w tej grupie 7 produktów

YOUNG LIVING: Lawenda olejek eteryczny (Lavandula angustifolia) | Lavender Essential Oil, 15 ml

Lawenda olejek eteryczny (Lavandula angustifolia) | Lavender Essential Oil, 15 ml
  • Francuski naukowiec, chemik Rene M. Gatefosse był pierwszym odkrywcą właściwości Lawendy jako środka pomagającego w regeneracji tkanek i przyspieszającego gojenie ran (osobiście zastosował go u siebie kiedy się poparzył w laboratorium w czasie pracy). Dzisiaj Lawenda jest jedną ze znaczących substancji w grupie podstawowych olejków i figuruje na brytyjskiej liście farmaceutycznej jako ważny i znaczący lek.
  • Więcej szczegółów... >
  • Cena: 150.00 PLN
  • Dostępność: w magazynie

YOUNG LIVING: Żywica olibanowa olejek eteryczny (Boswellia carterii) | Frankincense Essential Oil, 5 ml

Żywica olibanowa olejek eteryczny (Boswellia carterii) | Frankincense Essential Oil, 5 ml
  • Nazwa Frankincense pochodzi ze średniowiecznej Francji i słowo to oznaczało "prawdziwe kadzidło, balsamiczny zapach". Frankincense nosi przemyślane głęboko znaczenie jako święty Namaszczający Olej (np. pomazać króla, Boży pomazaniec) na całym Środkowym Wschodzie i był używany w religijnych ceremoniach od tysięcy lat. Był dobrze znany w czasach Chrystusa z uwagi na jego Uświęcające i Uzdrawiające Moce i był jednym z prezentów danych Chrystusowi z okazji jego urodzin od Trzech Mędrców będących Królami. Był używany do leczenia każdej znanej człowiekowi choroby i stosowany na każdą ewentualność.
  • Więcej szczegółów... >
  • Cena: 185.00 PLN
  • Dostępność: w magazynie

YOUNG LIVING: Żywica olibanowa olejek eteryczny (Boswellia carterii) | Frankincense Essential Oil, 15 ml

Żywica olibanowa olejek eteryczny (Boswellia carterii) | Frankincense Essential Oil, 15 ml
  • Nazwa Frankincense pochodzi ze średniowiecznej Francji i słowo to oznaczało "prawdziwe kadzidło, balsamiczny zapach". Frankincense nosi przemyślane głęboko znaczenie jako święty Namaszczający Olej (np. pomazać króla, Boży pomazaniec) na całym Środkowym Wschodzie i był używany w religijnych ceremoniach od tysięcy lat. Był dobrze znany w czasach Chrystusa z uwagi na jego Uświęcające i Uzdrawiające Moce i był jednym z prezentów danych Chrystusowi z okazji jego urodzin od Trzech Mędrców będących Królami. Był używany do leczenia każdej znanej człowiekowi choroby i stosowany na każdą ewentualność.
  • Więcej szczegółów... >
  • Cena: 429.00 PLN
  • Dostępność: w magazynie

YOUNG LIVING: Drzewo Cedrowe olejek eteryczny (Cedrus atlantica) | Cedarwood Essential Oil, 15 ml

Drzewo Cedrowe olejek eteryczny (Cedrus atlantica) | Cedarwood Essential Oil, 15 ml
  • W starożytności olej stosowano w medycynie i jako kosmetyk. Egipcjanie używali go do balsamowania zwłok. W Tybecie był wykorzystywany jako lekarstwo oraz kadzidło. Jest znany ze swoich uspokajających i oczyszczających właściwości. Korzystnie wpływa na skórę oraz tkanki zasadnicze.
  • Więcej szczegółów... >
  • Cena: 99.00 PLN
  • Dostępność: w magazynie

YOUNG LIVING: Drzewo Herbaciane olejek eteryczny (Melaleuca Alternifolia) | Tea Tree Essential Oil, 15 ml

Drzewo Herbaciane olejek eteryczny (Melaleuca Alternifolia) | Tea Tree  Essential Oil, 15 ml
  • Melaleuca (Alternifolia) - cieszący się wysokim uznaniem olejek antybakteryjny oraz antyseptyczny. Ma wysoki poziom terpineolu-4, który jest najbardziej aktywnym składnikiem. Melaleuca alternifolia jest powszechnie znany jako Olejek z drzewa herbacianego..
  • Więcej szczegółów... >
  • Cena: 169.00 PLN
  • Dostępność: w magazynie

YOUNG LIVING: Geranium olejek eteryczny (Pelargonium graveolens) | Essential Oil, 15 ml

Geranium olejek eteryczny (Pelargonium graveolens) | Essential Oil, 15 ml
  • Olejek geraniowy otrzymuje się na drodze destylacji parowej z liści pelargonii, a ściślej z liści jednego gatunku pelargonii - Pelargonium odorantissimun (i może jeszcze dwóch odmian). Pelargonie są czasem nazywane geraniami, lecz nazwa ta jest oczywiście niewłaściwa.
  • Więcej szczegółów... >
  • Cena: 267.00 PLN
  • Dostępność: w magazynie

YOUNG LIVING: Kwiat Kwiatów olejek eteryczny (Cananga odorata) | Ylang Ylang Essential Oil, 15 ml

Kwiat Kwiatów olejek eteryczny (Cananga odorata) | Ylang Ylang Essential Oil, 15 ml
  • Ylang Ylang znaczy „kwiat kwiatów”. Łoża nowożeńców posypywane były kwiatami Ylang Ylang w noc poślubną. Roślina pochodzi z wysp Komory na Oceanie Indyjskim, Indonezji i Filipin. Olejek uzyskuje się w wyniku parowej destylacji kwitnących kwiatów. Kwiaty zbierane są wczesnym rankiem w celu maksymalizacji wydzielania olejku eterycznego. Najwyższą jakość olejków uzyskuje się z pierwszej destylacji.
  • Więcej szczegółów... >
  • Cena: 264.00 PLN
  • Dostępność: w magazynie

Znaleziono w tej grupie 7 produktów